/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hogy bírja a Tesla fehér bőrülése a vörösbort? – videó

2019. január 15. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Sokan gondolkodtak már azon, vajon hogyan reagál a hófehér bőrülés a kárpitok rémének kikiáltott vörösborra. Szerencse, hogy akadnak olyan vállalkozó szellemű emberek, akik helyettünk próbálnak ki dolgokat, hogy nekünk már ne kelljen.

A Tesla vezére a Model 3 különlegesen fehér üléseire bátran merte mondani egy interjún, hogy akár a kiömlő vörösbort is kibírják különösebb takarítás nélkül. Ezek alapján tehát nem kell átfestetni az elektromos autó foteljét, ha a vörös nedűből jut a bőrre.

Bár a legtöbben biztos nem próbálnák ki direkt, hogy igaza van-e Elon Musknak, egy bátor tulaj meg merte tenni, s bebizonyosodott, hogy valóban nem kell félni a foltképződéstől, ugyanis mindössze pár papírtörlővel és egy törülközővel sikerült nyomtalanul eltűntetni mindent.

Persze nem ajánlatos percekig vagy akár órákig úgy hagyni az értékes üléseket, de jó tudni, hogy a hétköznapi balesetek (ha nem is épp bort öntünk ki, hanem valami színes üdítőt) nem keserítik meg a Tesla tulajok életét. Ettől függetlenül nem javasoljuk, hogy bárki utánozza a látottakat…


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/