/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hoppá, kiesett a gyerek a mozgó kocsiból – videó

2019. január 16. 22:34   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Arról sokszor hallani, hogy valaki ott hagyja valahol a gyerekét, s csak kilométerekkel később veszi észre hiányát. De az abszolút érthetetlen, ha mindezt egy mozgó autóval sikerül elődani. Az alábbi felvételen egy anya ülésestől ejti ki kétéves gyerekét egy kanyarban.

Sajnos az még előfordulhat, hogy valaki nem tudja megfelelően bekötni a biztonsági ülésbe rakott gyermekét, de az már kevésbé érthető, hogy az ajtót miért nem zárja rá, mielőtt elindul. Az pedig teljesen felfoghatatlan, ami ezután következik: az úttest közepére kipottyanó ülés látványa és a nyitott ajtó által keltett huzat és zaj sem kelti fel az édesanya figyelmét.

A fedélzeti kamerával rögzített eset Minnesota államban, Mankato városában történt még hétfőn. Az esetet premierben „élvező” sofőr csak ennyit tudott hozzáfűzni a látottakhoz: „Ha nem előttem történt volna meg, nem hinném el.” A vétkest követő férfi azonnal megállt, amikor látta, mi történik, és még próbált is jelezni az anyának, de ő simán tovább ment.

A nő később visszament a gyermekért, ám ekkor már a mentők és a rendőrök várták a sértetlen csemetével együtt.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/