/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Horrorbalesetet szenvedett a motoros – videó

2017. május 13. 19:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Akár egy akciófilmben: az útra kikanyarodó teherautóba belerohan a motoros, majd a következő pillanatban már lobbannak is fel a lángok. Csakhogy ez valóban megtörtént Kínában, s csak a fuvaros lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem halt meg senki.

Nem igazán tudjuk eldönteni, kinek a hibája volt a baleset, mert a teherautós túl agresszívan próbált kikanyarodni a főútra, a motoros viszont látta az előtte történő dolgokat, mégsem lassított igazán. Persze rögtön kész volt a baj, bár szerencséjére nem a nehéz gép alá szorult, így is az üzemanyagtartályt találta el, amely azonnal lángra lobbant a forró motorblokktól, beborítva tűzzel a pórul járt férfit is.

Szerencséjére, a járókelők és a fuvaros is észnél volt, így gyorsan eloltották lángoló ruháit, majd elhúzták az egyre súlyosabban égő roncsoktól. Állítólag csak könnyebb égési sérüléseket szenvedett.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/