/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Horrorisztikus balesetet szenved a Nürburgringen csapató Opel Astra – videó

2017. június 09. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Talán a kelleténél sokkal bátrabban próbált szerencsét egy Opel Astra GTC tulajdonosa a híres Zöld Pokol aszfaltcsíkján, és az egyik kanyarban csúnya véget ért túlvállaló stílusa. A totálkáros roncsból szerencsére épségben tudott kiszállni.

Lehet, hogy nem a Nürburgring királya, de az Opel Astra OPC / GTC egy kellemes elsőkerekes hot hatch, ami képes meglepetést okozni az avatatlan embereknek. A városban maximálisan kiautózható sportgép azonban nem biztos, hogy a legjobb választás egy olyan sofőrnek, aki szabadnapján látogat ki a világ egyik legnehezebb versenycsíkjára.

Az alábbi videón pedig jól láthatjuk, miért. A Renault Mégane RS-t üldöző Astrás a pálya egyik legtöbbeket megtréfáló kanyarjába érkezett a lehetségesnél jóval nagyobb tempóval, így elkerülhetetlen volt a találkozás a szalagkorláttal, ám ami még ezután jött, azt ő sem fogja elfelejteni: egy bukfenc és a másik korláttal való találkozást követően a pálya szélén állt meg a két kerekét kitört roncs. Szerencsére neki nem esett baja, ám az autóból biztos nem lesz még egyszer működőképes jármű, és kiárulni sem lesz egyszerű, mert nem igazán maradt ép alkatrésze. Azért azt jó látni, hogy néhányak igyekeztek a pórul járt vezető segítségére sietni, illetve a pályamunkások is hamar megérkeztek, de ez aligha vigasztalja majd a srácot, amikor reggel fájó fejjel a buszmegállóban fogja várni a helyi járatot munkába menet…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/