/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hősként tolja ki a kútról a lángoló autót a Toyotás – videó

2017. október 14. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem sűrűn látni, hogy egy esetleges nagyobb bajt oly módon akadályoz meg valaki, hogy saját tulajdonát áldozza érte, pedig az alábbi Toyota Land Cruiser SUV vezetője ezt tette autójával, hogy ne robbanjon fel egy benzinkút

Tegyük a szívűnkre a kezünket és valljuk be, valószínűleg a lehető legmesszebb mennénk autónkkal, ha lángra kapna egy másik autó azon a benzinkúton, ahol épp tankolni szeretnénk.

Ám szerencsére akadnak még hősök ezen a világon, akik saját épségüket kockára téve mentenek meg másokat. Így tett az a Toyota terepjárós, aki egy lángoló kocsit tolt ki az egyik töltőállomásról Szaúd-Arábiában. Közben saját tulajdona is megrongálódott, de gyors reagálásának köszönhetően senkinek nem esett baja, és így az anyagi kár is minimális lett.

Ettől függetlenül senkinek nem ajánljuk, hogy hasonló helyzetben a látottak szerint cselekedjen, mert az égő benzin(gőz) kiszámíthatatlan.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/