/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így hörög a Ford GT kétféle kipufogója

2017. november 18. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Vajon mennyivel szebb hanggal bír az új Ford GT gyári titán kipufogója az alapnál? Az alábbi videón meghallgathatjuk a duplaturbós V6-oshoz társított mindkét fajta kidörgőt. Döntsön mindenki saját megítélése szerint.

Amikor kiderült, hogy a Ford legendás sportautójának legfrissebb generációja nem V8-as, hanem csupán duplaturbós V6-os aggregátot kap, a környezetvédők fellélegeztek, a márka rajongói viszont szörnyülködtek.

Szerencsére azóta a kedélyek lenyugodtak, sőt, egyeseket külön örömmel töltött el, hogy a GT-hez a sima kipufogórendszer mellett lehetőség van – egyébként nem kis felárral – titán kidörgőket is választani, amely még egy kicsit nyersebb orgánumot kölcsönöz a 3.5 literes 656 lóerős EcoBoost motornak.

Valójában viszont érdemes meghallgatni az alábbi videón mindkét variánst, ugyanis számunkra nem egyértelműen szebb a titán rendszer hangja, sőt, egy kissé kevésbé öblös is, bár talán jobban hörög. Akárhogy is, a tulajdonosok biztosan nem panaszkodnak egyikre sem.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/