/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így hörög a legújabb Porsche 911 GT3-as – videó

2017. március 19. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az Auto Bild csapata egy fotózáson rugdosta meg a 991.2 GT3-as gázpedálját, hogy a mai, turbókon nevelkedett emberek is hallhassák egy igazán nyers bestia kiabálását

Talán a Porsche modernkori autógyártásának legjobban várt modellje lett a 911 GT3, melynek 4.0 literes hathengeres szívó boxermotorja 500 lóerőt és 458 Nm-t képes az aszfaltra engedni.

A stuttgarti csúcsgép legújabb változatát egy fotózáson videózták le, amint hátborzongatóan csodás hangok kíséretében áll ide-oda a lencsék kereszttüzében. Először a hidegindítást követő kissé emelt fordulatszámon duruzsoló egység hangja ejti rabul az embert, majd a meg-megnyomott gázpedál hatására a kipufogókból gyorsan távozó gázok rezgése simogatja a hallójáratokat.

Csak emlékeztetőül, az első hallásra nem különösebben erős és nyomatékos aggregát segítségével 3,2 másodperc alatt katapultál a sportautó álló helyzetből százra, míg végsebessége eléri a 317 km/órát, ezzel pedig sok nálánál erősebb autót utasít könnyen maga mögé, mindezt hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltóval és hátsókerékhajtással párosítva.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/