/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így katapultál az új BMW M5 300 km/órára – videó

2018. május 20. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nemrég még a szuperautók rendelkeztek olyan teljesítménnyel, hogy három másodperc alatt gyorsuljanak százra, most meg már egy családi autó is képes erre. Sőt, egészen 300 km/óráig hajszolták az új, 600 lóerős BMW M5-öt, ami rövidebb ideig tartott, mint gondolnánk.

Számszakilag már mindent tudunk a BMW F90 M5-ről: 4.4 literes duplaturbós V8-asa 600 lóerő (441 kW) mellett 750 Nm csúcsnyomaték leadására képes. Ezzel (és először az M5 történetében adaptív összkerékhajtással) 3,4 másodperces százas sprintre képes, miközben további 7,7 szekundum alatt tudja le a kétszázat is, végsebessége pedig elérheti akár a 305 km/órát.

Mégis meglepő, mit is jelent ez a valóságban, amikor szempillantás alatt láthatjuk a mutatókat felkúszni, a technikát pedig elbűvölő orgánummal hallani dolgozni. Ezúton is köszönjük (és irigyeljük) az AutoTopNL munkatársának a vakmerő vágtázást és a jó minőségű felvételt, ahol óra szerint 308-ig sikerült a tempót feltornázni úgy, hogy közben a gyári gyorsulási időkre is rácáfolt a szedán.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/