/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így kell stílusosan megúszni motorral egy balesetet – videó

2017. január 22. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A kétkeréken közlekedés egyik legnagyobb veszélye, hogy az embert nem öleli körbe semmi, ami megvédené egy balesetben – a ruhát és bukósisakot leszámítva – így egy nagysebességnél bekövetkezett ütközés könnyen halálos lehet. De nem az alábbi, ráfutásos baleset.

Mi történik a motorossal, ha alatta hirtelen fékeződik le a technika? Nos, az esetek 99,9%-ában leesik a járműről, majd gurulva, pörögve vagy csúszva fékeződik le – remélhetőleg minél lassabban és minél kisebb sérülésekkel.

Az alábbi, fedélzeti kamerával rögzített eset résztvevője azonban hálás lehet a sorsnak, amiért nem a szokásos módon végezte, amikor az autópályán hirtelen előtte lelassító kocsit már nem tudta kikerülni és hátulról utolérte, majd annak utasává vált a csomagtartó ajtaján ülve. Az autós még pár másodpercig lassítás nélkül haladt, mire ráeszmélt a potyautasra, és lefékezett, így a megállást követően vitatkozhattak arról, ki mit és miért tett.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/