/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így kell stílusosan megúszni motorral egy balesetet – videó

2017. január 22. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A kétkeréken közlekedés egyik legnagyobb veszélye, hogy az embert nem öleli körbe semmi, ami megvédené egy balesetben – a ruhát és bukósisakot leszámítva – így egy nagysebességnél bekövetkezett ütközés könnyen halálos lehet. De nem az alábbi, ráfutásos baleset.

Mi történik a motorossal, ha alatta hirtelen fékeződik le a technika? Nos, az esetek 99,9%-ában leesik a járműről, majd gurulva, pörögve vagy csúszva fékeződik le – remélhetőleg minél lassabban és minél kisebb sérülésekkel.

Az alábbi, fedélzeti kamerával rögzített eset résztvevője azonban hálás lehet a sorsnak, amiért nem a szokásos módon végezte, amikor az autópályán hirtelen előtte lelassító kocsit már nem tudta kikerülni és hátulról utolérte, majd annak utasává vált a csomagtartó ajtaján ülve. Az autós még pár másodpercig lassítás nélkül haladt, mire ráeszmélt a potyautasra, és lefékezett, így a megállást követően vitatkozhattak arról, ki mit és miért tett.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/