/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így képezi ki Dolph Lundgren a Volvo munkagépeit – videó

2018. október 27. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Hibátlanul összerakott reklámfilmet készített a Volvo legújabb munkagépei és a svéd akciófilmsztár, Dolph Lundgren segítségével, aki fáradságos munkájának köszönhetően készültek fel előbbiek a valódi kihívásokra.

Akár egy katonai kiképzés, úgy kínozza meg és készíti fel a valódi életre Dolph Lundgren a Volvo markológépeit. Nem számít, hogy kicsi vagy nagy, a kiképzés fekvőtámaszoktól kezdve húzódzkodáson át a sárban dagonyázásig mindenféle erőnléti gyakorlatot tartalmaz, hogy a lehető legjobb eredmény születhessen.

Mielőtt bárki CGI-re (számítógépes képalkotásra) gyanakodna, eláruljuk, a mutatványokat valóban a gépek (és vezetőik) adták elő, ami a sokat látott színészt is meglepte: „Ez a munka volt minden bizonnyal a legszokatlanabb szerepem, amit eddig elvállaltam. Elbűvölő volt látni a Volvó kotrógépeit és felkészült irányitóit véghez vinni a legkülönfélébb fizikai gyakorlatokat.” – mondta Lundgren, akit az egyik jelenetben egy tíztonnás betonkockán húz egy markológép.

A rövidfilmet találóan a ’80-as évek végén megjelent „Pump Up The Jam” című számmal festik alá, színhelyként pedig egy svédországi bányát választottak a marketingesek. Csak emlékeztetőül, nem a svéd színész az első, aki vicces szerepet vállalt a Volvo reklámjában. Jean Claude Van Damme kamionok visszapillantóján spárgázott néhány éve.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/