Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Így lett a totálkáros BMW X5 újra menetkész – videó

2018. december 28. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az oroszok leleményessége vetekszik a magyarokéval. Ennek egyik újabb bizonyítéka az alábbi rövidfilm, melyet egy lelkes szerelő készített és töltött fel a netre. A mester egy durván összetört BMW X5-ösből varázsolt újszerű példányt.

Az alábbi harmadik generációs BMW X5-ös csúnyán összetört egy közlekedési balesetben, melynek során a bal eleje szinte teljesen eltűnt.

Míg a legtöbben már lemondanának róla, vannak mesteremberek, akik simán el tudják képzelni, hogy újra az utakat rója, mintha mi sem történt volna. Egy orosz lakatos videón mutatja meg nekünk, hogyan készült a gazdasági totálkáros terepjáróból újra menetkész bajor büszkeség.

Ehhez az A oszlop aljának kivágása és újrahegesztése, a futómű újjáépítése (ezt az autó tulajdonosa oldotta meg), a karosszériaelemek és a lámpatest pótlása, no és persze a végső simítások és a fényezés kellett. Arról sajnos nem tudni, hogy mennyi időt és pénzt emésztett fel a művelet, de a végeredmény megkérdőjelezhetetlen lett. Más kérdés, hogy ki venne meg ilyen tündöklő autót, ha tudná, milyen állapotban volt előtte.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

jako
2018-12-29 - 10:16

a javítás a videót nézve jónak tűnik, de egyszer sem láttam, se vízmértéket, se lézert használnának, lehet hogy esztétikailag jól fog kinézni, de előfordulhat, hogy a vízszintek beállítása miatt hibásan fog működni!


Videók

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!