/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Így lett a totálkáros BMW X5 újra menetkész – videó

2018. december 28. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az oroszok leleményessége vetekszik a magyarokéval. Ennek egyik újabb bizonyítéka az alábbi rövidfilm, melyet egy lelkes szerelő készített és töltött fel a netre. A mester egy durván összetört BMW X5-ösből varázsolt újszerű példányt.

Az alábbi harmadik generációs BMW X5-ös csúnyán összetört egy közlekedési balesetben, melynek során a bal eleje szinte teljesen eltűnt.

Míg a legtöbben már lemondanának róla, vannak mesteremberek, akik simán el tudják képzelni, hogy újra az utakat rója, mintha mi sem történt volna. Egy orosz lakatos videón mutatja meg nekünk, hogyan készült a gazdasági totálkáros terepjáróból újra menetkész bajor büszkeség.

Ehhez az A oszlop aljának kivágása és újrahegesztése, a futómű újjáépítése (ezt az autó tulajdonosa oldotta meg), a karosszériaelemek és a lámpatest pótlása, no és persze a végső simítások és a fényezés kellett. Arról sajnos nem tudni, hogy mennyi időt és pénzt emésztett fel a művelet, de a végeredmény megkérdőjelezhetetlen lett. Más kérdés, hogy ki venne meg ilyen tündöklő autót, ha tudná, milyen állapotban volt előtte.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

jako
2018-12-29 - 10:16

a javítás a videót nézve jónak tűnik, de egyszer sem láttam, se vízmértéket, se lézert használnának, lehet hogy esztétikailag jól fog kinézni, de előfordulhat, hogy a vízszintek beállítása miatt hibásan fog működni!


*/