/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így suhan némán Monacoban a Jaguar I-Pace – videó

2018. március 25. 17:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A közforgalom elől elzárt Monte Carlói F1-es versenypályán titokban végig száguldani csak az éj leple alatt lehetséges, ráadásul olyan autóval, amely kellően csendes ahhoz, hogy ne keltsen feltűnést. Itt a tökéletes megoldás a Jaguar I-Pace személyében.

Az év legtöbb napján bárki autózhat egyet Monaco híres aszfaltján, azonban amikor elérkezik egy verseny, az esemény miatt az egész környéket lezárják, így a kialakított pályán már csak a hivatalos résztvevők körözhetnek.

De a Jaguar talált egy kiskaput, egy olyan lehetőséget, amikor a megfelelően csendes négykerekűvel úgy körbe suhanhatunk, hogy arról a lehető legkevesebben szerezzenek csak tudomást. Ehhez azonban kellően erős, elektromos járgány is kell.

Itt jön képbe a gyártó harmadik (és egyben első elektromos) crossovere, az I-Pace, melynek 90 kilowattórás akkucsomaggal szerelt változata a 295 kW-os (401 lóerő) összteljesítményű duplamotorral – amelyek egyébként 700 Nm csúcsnyomatékot képesek az aszfaltra küldeni – négy másodperc alatt repíti százra a városi terepjárót, így gyorsan körbe tud érni az alig három kilométeres aszfaltcsíkon.

A 30 másodperces reklám itt tekinthető meg, alatta pedig egy kis kiegészítés (egyfajta hogyan készült) látható:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/