Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így szökik a BMW M4 CS modell a Nürburgringről – videó

2018. március 11. 15:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Élménydús rövidfilmet rakott össze a Pennzoil a 460 lóerős bajor sportkupé főszereplésével. A sárga M4 CS a Nürburgring környékén száguld és csúszkál kifejezetten látványosan.

A sima M4 és a GTS variáns között álló CS azoknak készült, akik szeretik a mindennapos autózást, de a versenypályára érve nem akarnak órákat a beállításokkal és szereléssel tölteni.

460 lóerőt és 600 Nm-t teljesítő 3.0 literes duplaturbós hathengeres motorja 3.9 másodperc alatt repíti szára, miközben végsebessége 280 km/óra, így nem sok ellenfele akad közúton, de továbbfejlesztett futóművének, tapadósabb abroncsainak és opcionális karbon-kerámia fékrendszerének köszönhetően versenypályán sem kell szégyenkeznie.

Jól tudja ezt a Pennzoil is, így egy sárga példányt választott legújabb reklámfilmje főszereplőjének a Nürburgring körüli hajszolásra. A – természetesen – forgalom elől elzárt úton sokat haladt kilinccsel előre a sportkupé nem csak a ringen, hanem a környező aszfaltos területeken is sokféle kameraállásból rögzítve – ezek között néhány lassított felvétel igazi csemegét jelent.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.