/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így töltik unalmas napjaikat a gazdag ausztrál munkanélküliek – videó

2017. május 26. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem mindennapi látvány fogadta egy tengerparti strandon a napozókat Ausztráliában. Egy középkorú úr golfozgatott a Sydney homokjában Maserati Quattroportéja társaságában, végül a kiérkező rendőröket is felettébb nyugodtan vette tudomásul.

Legyen akármilyen gazdag, egy jóérzésű ember aligha egy Maseratival menne a homokos tengerpartra kikapcsolódni, ám mindig akadnak kivételek, akik vagy megnevettetik, vagy megbotránkoztatják környezetüket.

Legutóbb Ausztráliában, Sydney városában történt, hogy egy gazdag, de munkanélküli úr látogatott le a strandra olasz sportszedánjával, majd a homokban leparkolt autóból elővette golf felszerelését és játszani kezdett. Végül, a kiérkező rendőröket a homokban ülve várta teljes higgadtsággal, akik elvontatták járgányát, őt pedig bekísérték a közeli kórházba kivizsgálás céljából.

A szemtanúk állítása szerint az úr mindössze boldog volt, hogy használtan százezer dollárért hozzájutott az olasz szépséghez. Egyelőre azonban nem tudni, valójában mi lehet az oka a férfi különös viselkedésének.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/