/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így törik a Volvo új, szuperbiztonságos tankja – videó

2017. március 11. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A svéd gyártó már az új XC60-as tesztfázisában is temérdek darabnak intett búcsút kivégzéssel, amely azonban egy nemes célt szolgált, az emberéletek megmentését. A látottak alapján ezt maximálisan sikerült hozni.

A jó eredmények mögött általában kemény munka áll, amely hatványozottan igaz az autóiparban, ahol nem csak műszakilag, esztétikailag, kényelem szempontjából, de a biztonság terén is a lehető legjobbat kell nyújtania az egyes modelleknek.

Nos, a Volvo az új XC60 tervezésekor a biztonságot kiemelt tényezőként tartotta számon, így már a modell tesztfázisában több előszériás példányt ripityára tört, hogy mire az utcákra – netán az Euro NCAP kezei közé – kerülne, a védelem felől ne legyen kétség.

Ezért saját biztonsági központjában küldte falnak, oszlopnak, borította fel a kompakt SUV-t, amely tökéletesen állta a sarat minden helyzetben, így aligha kérdéses, hány csillag fog jáni neki az európai biztonsági szervezet hivatalos tesztsorozatának végén. A négy különböző videó (melyek közül három maga a törésteszt) egymást követi automatikusan.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/