/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így üvöltenek napjaink legdurvább szívómotoros sportautói – videó

2017. január 01. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Bár a turbók egyre népszerűbbek, még mindig nem ért véget teljesen a szívómotoros autók korszaka – ez igaz a kőkemény sportautók ligájára is. Most két olasz fenevad fülsiketítő üvöltését hasonlíthatjuk össze az alábbi videónak köszönhetően.

Akármilyen véleménnyel is legyünk az olasz autókról, nem mehetünk el szó nélkül a Ferrari és a Lamborghini két utolsó mohikánjáról az F12tdf és az Aventador SV személyében, amely négykerekűek talán az utolsó szívómotoros sportautók tagjai, ráadásul a legnemesebb, V12-es szívvel felvértezve.

S ha már hasonló származás és közel azonos méretű motor ketyeg bennük, miért ne hasonlítsuk össze azt, ami az utca emberének figyelmét rögtön felkeltheti, ha elhalad valamelyik mellette? Ez nem más, mint a nyers hang, amely távozik a sportkocsik kipufogórendszeréből.

A középmotoros, összkerékhajtású, hétfokozatú automataváltóval szerelt Aventador vagy az orrmotoros, hátsókerekes, duplakuplungossal felvértezett F12 ad ki szebb hangokat?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/