/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így üvöltenek napjaink legdurvább szívómotoros sportautói – videó

2017. január 01. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Bár a turbók egyre népszerűbbek, még mindig nem ért véget teljesen a szívómotoros autók korszaka – ez igaz a kőkemény sportautók ligájára is. Most két olasz fenevad fülsiketítő üvöltését hasonlíthatjuk össze az alábbi videónak köszönhetően.

Akármilyen véleménnyel is legyünk az olasz autókról, nem mehetünk el szó nélkül a Ferrari és a Lamborghini két utolsó mohikánjáról az F12tdf és az Aventador SV személyében, amely négykerekűek talán az utolsó szívómotoros sportautók tagjai, ráadásul a legnemesebb, V12-es szívvel felvértezve.

S ha már hasonló származás és közel azonos méretű motor ketyeg bennük, miért ne hasonlítsuk össze azt, ami az utca emberének figyelmét rögtön felkeltheti, ha elhalad valamelyik mellette? Ez nem más, mint a nyers hang, amely távozik a sportkocsik kipufogórendszeréből.

A középmotoros, összkerékhajtású, hétfokozatú automataváltóval szerelt Aventador vagy az orrmotoros, hátsókerekes, duplakuplungossal felvértezett F12 ad ki szebb hangokat?


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/