/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így varázsolható gombnyomásra szelíd bevásárlóautó a Shelby GT500-ból – videó

2019. február 15. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Ford Mustangok eddigi legerősebbje, az új Shelby GT500 is tud finom és könnyen kezelhető lenni, ráadásul ez nem csak a váltásokban vagy a kormánymozdulatokon mutatkozik meg, hanem a V8-as hangosságán is. Ezért a kipufogórendszer négy üzemmódot kapott.

A valaha készült legerősebb és leggyorsabb Mustang lett az idei Shelby GT500, amely egyúttal épp oly könnyen és szelíden is kezelhető tud lenni, mint amennyire vad és játékos.

Ennek egyik fő eleme a gombnyomásra hangolható kipufogórendszer. A négy darab méretes kidörgő szinte olyan csendes tud lenni, mint egy átlagos járgány, amennyiben a sofőr a „Quiet”, azaz csendes módot alkalmazza. Ennél egy fokkal vadabb a „Normal”, vagyis normál üzemmód, bár a fanatikusokat sokkal inkább fogja érdekelni a „Sport”, de legjobban a „Track”, azaz versenypálya hangolás. Itt aztán igazán nyersen köszön a külvilágnak az 5.2 literes kompresszoros V8-as mind a 700 lóereje.

Hogy ez mit is jelent a valóságban, arról az alábbi rövidfilm ad ízelítőt érezhető különbségekkel a módok között. A modellről még megjelenésekor itt írtunk részletesebben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/