/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen a csúcs Mercedesek párbaja – videó

A Mercedes jelenlegi csúcsmodellje, az AMG GT gyorsul a CLS és az ML széria legerősebb tagjaival, melyeket elég kemény nemesítés ért, így a végeredmény közel sem olyan kiszámítható, mint ahogy azt eredetileg gondolnánk.

Mi történik, amikor a család kigyúrt tagjai elkezdenek civakodni egymással? Nos, amennyiben egy autógyártó portékáiról van szó, úgy csakis a közönség számára pozitív végkimenetel lehet, ráadásul előre kiszámíthatatlan végeredménnyel.

A Mercedes három csúcspéldánya állt ki párbajra egymással, hogy kiderüljön, melyik tuningcsomag sikerült a legjobban az egyes modellekhez. Ehhez a Morendi féle AMG GT S 600 lóerőre húzott sportkupéja, a PP-Performance CLS 63 AMG 700 lovas négyajtósa és a Gorilla Racing ML 63 AMG 830 paripás szörnyetege kezdett bele az aszfaltszaggatásba.

Bár teljesítmény alapján a terepjáró a nyerő, a tömeg és a légellenállás legalább annyit nyom a latba, úgy, ahogy a rajtnál a hajtott kerekek száma – ebből az AMG GT S áll szerényebben a többiekhez képest, ahogy a motorméret tekintetében is (4.0 liter, míg a másik kettőt 5.5 literes V8 hajtja). Vajon ki nyer?


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/