/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen a csúcs Mercedesek párbaja – videó

A Mercedes jelenlegi csúcsmodellje, az AMG GT gyorsul a CLS és az ML széria legerősebb tagjaival, melyeket elég kemény nemesítés ért, így a végeredmény közel sem olyan kiszámítható, mint ahogy azt eredetileg gondolnánk.

Mi történik, amikor a család kigyúrt tagjai elkezdenek civakodni egymással? Nos, amennyiben egy autógyártó portékáiról van szó, úgy csakis a közönség számára pozitív végkimenetel lehet, ráadásul előre kiszámíthatatlan végeredménnyel.

A Mercedes három csúcspéldánya állt ki párbajra egymással, hogy kiderüljön, melyik tuningcsomag sikerült a legjobban az egyes modellekhez. Ehhez a Morendi féle AMG GT S 600 lóerőre húzott sportkupéja, a PP-Performance CLS 63 AMG 700 lovas négyajtósa és a Gorilla Racing ML 63 AMG 830 paripás szörnyetege kezdett bele az aszfaltszaggatásba.

Bár teljesítmény alapján a terepjáró a nyerő, a tömeg és a légellenállás legalább annyit nyom a latba, úgy, ahogy a rajtnál a hajtott kerekek száma – ebből az AMG GT S áll szerényebben a többiekhez képest, ahogy a motorméret tekintetében is (4.0 liter, míg a másik kettőt 5.5 literes V8 hajtja). Vajon ki nyer?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/