/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen az Alfa Giuliával száguldani az Autobahnon – videó

2017. május 12. 19:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Valaki egyes szám első személyben mutatja meg nekünk, mit megy az Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio modellje a világ egyetlen olyan közútján, ahol pénzbírság nélkül taposhatjuk a gázpedált a padlóba.

A német autópályarendszer egyik előnye az ingyenesség mellett, hogy bizonyos szakaszain kiereszthetik a gőzt a megfelelő autóval rendelkező vezetők, így könnyen láthatunk akár 90 km/órával menő kamionok mellett 300-zal elszáguldó sportkocsikat is.

Bár az Alfa Romeo legvadabb szedánja ekkora tempót nem ért el, azért így is merésznek nevezhető, hogy a forgalmas Autobahnon nem épp ideális időjárási körülmények között GPS szerint mért 289 km/órával száguldottak vele.

Ez persze nem véletlen, hisz az autóban dolgozó V6-os duplaturbós aggregát Ferrariból ered, 2.9 literes lökettérfogatából 510 lóerőt és 600 Nm-t préseltek ki a mérnökök, amelynek köszönhetően 3,9 másodperc alatt tudja le a nulla-százas sprintet, míg végsebessége 305 km/óra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/