/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen egy igazi lövöldözős rendőrös üldözés – videó

2015. december 13. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy bűnöző elfogása a tengerentúlon könnyen ölthet más méreteket, mint kishazánkban. A rendőröknek egész más jogaik vannak, ha az elkövetőnél fegyver van, lopott autóval próbál menekülni és még lövöldöz is. Ekkor náluk is megszűnnek a szabályok…

Csúnya véget ért egy Seattle-ben folytatott autós üldözés, amely során egy 35 éves elkövető próbált kereket oldani egy új Chevrolet Camaro fedélzetén, azonban csak egyre több bűnt követett el és egyre több rendőrt szedett magára, akik egyre mérgesebbé váltak – jogosan, hisz a gyanúsított a nyílt utcán viselt fegyvert, ellopott három járművet, végül pedig még a rendőrökre is lövöldözött, ami Amerikában végzetes hiba.

Innentől a rendőrök a lekísérős autókázás helyett a zúzós taktikát választották, hogy mihamarabb lekapcsolják a férfit. Ennek érdekében autójukat sem kímélték, egyikük a szemből érkező Camaróra az utolsó pillanatban húzta rá a kormányt, így frontálisan ütközött vele. Jó látni, milyen szervezettséggel dolgoznak odaát a rend őrei, mert rögtön tudja mindenki, mi a teendő.

Miután a civilek is elfutottak a környékről, emberünk pedig továbbra is szökni próbált, jött a sortűz. Arról nem tudni, mi lett a kitartó menekülő sorsa, de a kilőtt golyók mennyiségéből ítélve könnyen lehet, hogy nem a kórházba kellett szállítani…


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/