/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen egy Pagani Huayrával közértbe menni – videó

2016. február 27. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ha az embernek elég pénze – és arca – van, akár azt is megteheti, hogy 2 millió dollárt érő autójával menjen a közeli boltba a vacsorának valóért. Bár minden bizonnyal nem ez a legpraktikusabb autó, pár karalábé és egy kis csirkecomb gond nélkül befért.

A szuper sportautók általában nagy kompromisszumokkal járnak. A csúcsteljesítményért cserébe szűkös helykínálat, a menetkomfort szinte teljes hiánya és magas üzemeltetési költségek járnak. Például egy bolti bevásárlásra szinte teljesen alkalmatlanok, de ha az embernek sok a pénze, a poén kedvéért megkockáztathat egy shoppingolást a közeli ábécében.

Így tett egy Pagani Huayra Gemini Uno kiadású autónak a tulajdonosa is, aki végül nem kis látványosságot csinált 2 millió dolláros (mintegy 550 millió forintos) négykerekűjéből. Az autó ráadásul a megvásárolt csomagokat is zokszó nélkül elnyelte köszönhetően annak, hogy a középre szerelt motor ellenére a gyártulajdonos, Horatio Pagani ötlete alapján egy-egy kis karbondobozt helyeztek el a hátsó kerekek elé a mérnökök – talán nem pont az ilyen esetekre, de ha már több mint félmilliárdért vesz az ember egy benzintemetőt, nem árt, ha tudja hová pakolni a táskáját, kabátját.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/