/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen egy tökéletes Bugatti Veyron autómodell – videóval

2017. augusztus 27. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Olyan élethűre sikeredett az alábbi, 1/8-as méretarányú Bugatti Veyron Vitesse, hogy mindene világít. Még a műszerfal is, vagy a belső világítás fénye, amely fokozatosan alszik ki vagy ébred. A műremek ára egy valódi autóéval megegyező: 3,9 millió forint.

Az autóőrültek gyermekkorának kedvenc karácsonyi vagy szülteésnapi ajándékai közé tartoztak (tartoznak) az autómodellek. Ezek a méretarányos, általában 1/18-as arányú apró, műanyag és fém egyvelegéből álló négykerekű tárgyak néhány pillanatra elhitették a gyermeki lélekkel, hogy egy Ferrarit vagy Porschét vezet.

Erre itt ez az 1/8-as arányú Bugatti Veyron Vitesse modellautó, amely annyira élethűre sikeredett, hogy még a nagytestvér komplett világítását is örökölte. Bizony, nem csak a fényszórókról vagy az indexekről, de a LED nappali fényekről, a féklámpákról, a tolatófényről sem feledkeztek meg a készítők, sőt, az utastér is teljes. A műszerfal mellett a belső világítás is megtalálható, amely fokozatosan ébred vagy alszik ki.

A különleges modellnek persze megkérik az árát, ugyanis potom 15 ezer dollárért, azaz 3,9 millió forint fejében vihető haza. Ezért cserébe a Bugatti eredeti tervei alapján, 310 munkaórával készített, működő aktív szárnyú, világítással szerelt csodát kapunk, melyből csupán kettő létezik a Földön. Már csak egy mini W16-os motor kéne bele…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/