/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen egyszerű módon mérgesíthető a Porsche 911 kipufogója – videó

2016. december 24. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Csak egy kis csövet kell az autó kipufogóvégződéseinél betoldani a dobba bemenő és kimenő ágak közötti részen, s össze sem hasonlíthatóan csodás melódiák csendülnek fel a gázpedál nyomkodására. Abszolút „csináld magad” projekt, ám az eredmény profikat megszégyenítő.

Nem mai csirke már a Porsche 996-os 911 Carrera modellje, ám épp ezért nem kell félni hozzányúlni, hisz nincs garanciavesztés és bontott alkatrészeket is könnyebb/olcsóbb találni hozzá, mint az újabb szériákhoz.

Ilyen alkatrész lehet az autó kipufogórendszere is, amit egy egyszerű trükkel sokkal ércesebbé, nyersebbé lehet varázsolni. Az alábbi videón látható és hallható is az átalakítás eredménye, melyet a két oldalon kivezetett, külön-külön hátsó dobbal ellátott csövek megbabrálásával lehet elérni. A kipufogódobba bemenő és az onnan kivezetett végződés közötti szakaszt ugyanis egy egyszerű kis toldattal közösítve épp annyival növekszik meg a sportautó zaja, hogy az kellemesen morgó lesz, mindez az angol tulajdonosoknak körülbelül 200 fontjába (átszámítva 73 ezer forintjába) kerül csupán, ami a fenntartási költségek tükrében elenyésző érték, ráadásul kis hazánkban biztos néhány tízezerrel olcsóbban is megoldható munka.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/