/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen érzés az év meglepetésautójának volánja mögött – videó

2017. december 29. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Közel negyedórás nyúzásnak vetik alá az év egyik meglepetés szuperautóját, a McLaren 720S-t. A fejkamerával rögzített krúzolás igazi élmény szemnek és fülnek egyaránt. Most már pláne megérjük azt, aki beruház egy ilyen brit sportolóra.

Temérdek alkalommal láthattuk már számtalan sportautót megszégyeníteni álló- és repülőrajtos gyorsulás során egyaránt a McLaren 720S modelljét, de arról, hogy milyen lehet vezetni, eddig nemigen tettek közzé videókat.

Most itt egy közel negyedórás POV, azaz egyes szám első személyben rögzített rövidfilm, amelyben élvezhetjük a 4.0 literes duplaturbós V8-assal szerelt szörnyeteget az országúton falni a kilométereket (vagyis mérföldeket – ugyanis a videót Amerikában készítették).

Csak emlékeztetőül, az autó nevéhez hűen 720 lóerőt, valamint 770 Nm-es csúcsnyomatékot küld az aszfaltra hátsó kerekein és egy hétfokozatú automataváltón keresztül, így százas sprintideje 2,9 másodperc, míg végsebessége eléri a 341 km/órát is, amivel olyan közeli riválisokat hagy faképnél, mint a Lamborghini Huracán vagy a Ferrari 488 GTB.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/