/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen gyors Nissan GT-R nincs még egy a Földön – videó

2016. november 12. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A bahreini székhelyű Ekanoo Racing megépítette a világ legjobban sprintelő Godzilláját. A 2200 lóerős szörnyeteg 7,168 másodperc alatt teljesítette a negyedmérföldes távot, célsebessége ráadásul 336 km/óra volt.

Az egy dolog, hogy a gyári eredeti GT-R-rel nem sok közös vonása van az alábbi videón szereplő rekorder négykerekűnek, mégis ezt nevezhetjük jelenleg a földkerekség leggyorsabb Godzillájának.

A merényletet az Ekanoo Racing csapata követte el, az eredmény pedig 2200 kerekeken mért lóerő, amit a gyári egység átalakításával értek el. Ehhez már csak a szükséges könnyítések és karosszériaerősítések, bizonsági berendezések, valamint egy szett drag gumiabroncs kellett, s meg is született a 7,168 másodperces 400 méteres eredmény 336 km/órás érkezési sebességgel – vagyis csupán ennyi idő kellett az autónak ahhoz, hogy álló helyzetből 336-ra gyorsuljon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/