/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen károkat okoz a szétrobbanó gumiabroncs – videó

2015. október 30. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Csak egy átlagos teljesítménymérésnek indult, de a Ford Mustangra szerelt bal hátsó abroncs nem bírta a 240 km/órás tempót és kidurrant, szétverve ezzel az autó egész kerékjárati ívét.

Talán senki nem gondol bele abba a ténybe, hogy közlekedni minden pillanatban veszélyes, hisz millió alkatrész hibátlan működésére van bízva az ember, amelyek közül elég csak egynek felmondania a szolgálatot például az autópályán, és hiába markolnánk már két kézzel a kormányt, az irányítást átveszi a fizika.

Ilyen veszélyes tud lenni egy durrdefekt, amit minél nagyobb tempónál élünk át, annál nehezebb korrigálni, ráadásul autónk is annál nagyobb károsodást szenvedhet. Jó példa erre az alábbi videó, melyen szerencsére senkinek nem esett baja, de garantáltan mindenkit levert a víz, amikor egy teljesítménymérő padon kihuzatott Ford Mustag bal hátsó abroncsa mondta fel a szolgálatot 240 km/órás tempónál.

Ahogy a szerencsétlenséget követő felvételeken látszik, az izomautó kerékíve, futóműve és hátsó lökhárítója csúnyán megviselte a gumicafattal való találkozást, de talán a videóból befolyó bevételek hozzájárulnak a szerencsétlen tulajdonos költségeihez.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/