/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyet sprintel a világ leggyorsabb Corvette-je – videó

2016. augusztus 06. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Bár alapvetően sem egy csúnya és gyenge autó a Chevrolet Corvette C7-es modellje, bőven rejlik potenciál még a csúcsragadozó Z06 6.2 literes V8-as kompresszoros egységében is. Legutóbb egy 1100 lóerőre húzott fekete példány szaggatta fel az aszfaltot rekordidővel.

A jelenleg kapható legerősebb Corvette címét a Z06-os példány birtokolja 650 lóerős kompresszoros V8-asával. A csak hátsó kerekek hajtásával is 3 másodperces sprintidőre képes autót azonban nem mindenki érzi megfelelően erősnek, a tuning világában pedig nincsenek határok.

Az alábbi fekete C7-es Corvette például 1100 lóerőt képes kiadni magából, s így egyáltalán nem csoda, hogy a negyedmérföldes (400 méteres) távot 9,3 másodperc alatt futotta 242 km/órás célsebesség mellett. Bár nem az első autó, melynek teljesítménye meghaladja az 1000 paripát, megdöbbentő, milyen könnyedén, a kerekek kipörgése nélkül katapultálja el magát a rajtról – még ha a rajtelektronika ebben segítségére is van – és az összes ellenfelét a földbe tiporja.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/