/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Imád a hóban játszani az új Audi RS4 Avant – videó

2018. február 11. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A tél és a négykarikás sportmodellek szerelmesei imádni fogják az Auditography videóját, melyben egy új RS4 Avant mutatja meg, hogy a Magas-Tátrában is könnyedén elboldogul a 25 centis szűzhóban

Az Audi RS4 Avant modellje egy mindenre felkészült középkategóriás családi sportkombi.

Ezt jól bizonyítja az alábbi videó is, melyen a Magas-Tátrában láthatjuk a frissen hullott hóban randalírozni az Auditography csapatának köszönhetően. A lélegzetelállító tájon különösen üdítő látvány a négykarikás szépséget bámulni, legyen akár állóhelyzeti vagy veretés közbeni felvétel.

A 275/30 R20-as, folyamatosan pörgő kerekek csakúgy kaparják, míg az alapváltozaténál mélyebbre húzott első lökhárító tolja a havat. Bár jelen körülmények között aligha van szükség mind a 450 lóerejére és 600 Nm csúcsnyomatékára, a 2.9 literes újfejlesztésű duplaturbós V6-os benzinmotor tökéletesen teszi dolgát. Az egység egyébként ideális körülmények között 4,1 szekundum alatt repíti százas tempóra a B9 RS4 Avantot, s RS Dynamic csomaggal 280 km/óráig gyorsítja azt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/