/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Íme a világ legnagyobb gyorsulási verseny, 8. rész – videó

Már megszokhattuk, hogy a Motor Trend évről évre elhozza a világ legnagyobb gyorsulási versenyét több aktuális sportkocsival. Idén egy tucat autó gyűlt össze, hogy több mint 6000 lóerővel fej-fej mellett küzdjenek egymással. Vajon melyik nyer?

A 2018-as legnagyobb gyorsulási verseny nem egyszerű autókat sorakoztat fel a katonai kifutópályán. A teljesség igénye nélkül láthatjuk a Honda Civic Type R, Ford Mustang GT, Audi TT RS, Aston Martin Vantage, Chevrolet Corvette ZR1, McLaren 720S, Porsche 911 GT2 RS, Lamborghini Huracán Performante, BMW M5, Alfa Romeo Stelvio Q4, Dodge Challenger R/T és a Kia Stinger GT modelleket megküzdeni egymással, s hogy mi a sorrend, arról az alábbi videó tanúskodik.

Akit csak a gyorsulási verseny érdekel, tekerjen nagyjából 3 perc 30 másodpercig. Annyit előre elárulhatunk, hogy a negyedmérföldes távot 10,1 másodperccel (227 km/órás tempóval) hódította meg valaki, míg az utolsó négykerekű is célba ért 13,7 szekundum (valamint 170 km/órás tempó) mellett.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/