/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Inkább a családot vitte volna vakációzni – videó

2017. június 17. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Attól hogy egy Opel nevébne szerepel az OPC jelzés, még nem kötelező vele versenypályára menni, pláne, ha az egy Zafira. Ezt sajnos saját kárán tanulta meg egy ilyen egyterű tulajdonosa a Nürburgring egyik kanyarjában.

Anya biztosan nem fogja megdicsérni apát, amikor egy sérült oldalú, reggel még „kirándulni mentünk a haverokkal” szöveggel épségben elvitt OPC Zafirával tér haza a este a családi ház elé.

Hiába, az elsőgenerációs német egyterűbe pakolt 2.0 literes turbómotor nem képes a csodákra, bár méreteihez és 192 lóerejéhez képest 8,2 másodperces százas sprintideje és 220 km/órás végsebessége egész meggyőző. Sajnos azonban egy versenypályán nem csak gyorsan menni, de kanyarodni és lassítani is tudni kell, ami már aligha a Zafira vadászterepe.

A túlkormányzottsággal nem is lett volna baj, ám a tempó és a csúszós fű megtette a magáét, így egy kicsúszást követően rögtön a szalagkorlát adta a pofont az autónak. Öröm az ürömben, hogy senki sem sérült, és az anyagi kár is egész szolid lett a vártakhoz képest.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/