/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Iskolabusz elején csüngött a dühös férfi – videó

2017. október 14. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Állítólag egy üdítős üveget dobtak annak a férfinak a parkoló autójára, aki az alábbi videón láthatóan mérgesen utazik egy amerikai iskolabusz orrán, miközben azt kiabálja, hogy álljon meg a sofőr, mert fel akar szállni. Rendőrségi ügy lett belőle.

Ritka eset tartotta rettegésben egy iskolabusz gyermek utasait, miután egy 68 éves férfi dühöngve, és a motorháztetőt csapkodva kapaszkodott a jármű elején. Az eset abból robbant ki, hogy állítólag az egyik diák egy palackot hajított ki a buszból, amely a férfi autóján landolt.

Miután ez felbosszantotta, próbálta kinyittatni a busz ajtaját, ám a sofőr ezt megtagadta, így cselekednie kellett – felmászott az elejére. Ezek után továbbra sem teljesítették kérését, sőt, egyenesen a legközelebbi rendőrőrsre vitték. Jelenleg rendbontás és köztulajdon rongálása a vád ellene. A palackdobáló gyerek kiléte bizonytalan.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/