/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Itt van minden idők legdurvább gymkhana videója

2022. december 07. 18:10   |   Autoblog
címkék:  

Idén nem egy, hanem két gymkhana videón is ámulhatunk: Ken Block Las Vegast borította gumifüstbe, Travis Pastrana pedig Floridában vakációzott a 862 lóerős Subarujával. Utóbbi minden idők leglátványosabb és legdurvább gymkhana videója lett, amit újra és újra megnézünk.

Travis Pastrana korábban már bizonyította, hogy ügyességben semennyire sem marad el a sportág fenegyerekétől, Ken Blocktól, sőt, merészségben még rá is licitál. Pastrana tövig nyomja a gázt, nem kíméli az autóját, s olyan hajmeresztő manőverekbe bocsátkozik, hogy lélegzet visszafojtva bámuljuk.

Pastrana ezúttal is Subaruval nyomul, mégpedig egy 1984-es GL kombival, a „Family Hucksterrel”, ami egy épített, csővázas, aktív aerodinamikai elemekkel megtámogatott, 862 lóerős őrült versenyautó. Pastrana válogatott kínzásoknak veti alá a kombit és hatalmasakat ugrat vele, melyek közül a legelképesztőbb egy 265 km/órás sebességgel végrehajtott manőver. A profin megépített puttonyos azonban a nagy ütésekkel járó mutatványokat is egykedvűen tűri.

A Subaru mellett a videóban több más jármű is tiszteletét teszi, többek között – hiszen Floridában járunk – néhány monster truck, köztük a híres Son-uva Digger, egy helikopter, egy sugárhajtású repülőgép, továbbá a YouTuber, autóépítő és versenyző Cleetus McFarland Chevy El Camino drag versenyautója. Ezt a látványorgiát nehéz lesz felülmúlni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/