/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Izom SUV-ok gyorsulási versenye, egy meglepetéssel – videó

2019. augusztus 12. 16:00   |   Autoblog
címkék:  

A Bentley Bentayga Speed, a Porsche Cayenne Turbo és a Mercedes-AMG G 63 Földünk leggyorsabb szabadidőautói, s most megmutathatták, melyikük is a legjobb. A negyedik résztvevő, a Jeep Grand Cherokee Trackhawk sajnos nem tudott jelen lenni a megmérettetésen, így beugrott helyére a Suzuki Jimny.

Először a négy SUV állórajtos negyedmérföldes gyorsulási versenyen vett részt, majd megismételték a versenyt 50 km/órás sebességről elrugaszkodva. Végül vészfékezési teszten kellett bizonyítaniuk. Az első két alkalommal a Suzuki egy picit előbb indult, de természetesen így sem volt esélye a többszáz lóerős nagyvadakkal szemben.

Az első és a második gyorsulási versenyt is a 635 lóerős Bentley nyerte, a negyedmérföldes távot 11,5 másodperc alatt zavarta le. Az 550 lovas Porsche lett a második 11,7 másodperccel. Az 585 lóerős Mercedes-AMG G 63 12,3 másodperccel harmadikként futott be. A kis Suzuki 18,4 másodperc alatt tette meg a 402 métert. A féktesztet, ahogy várható volt, a Porsche nyerte.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/