/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

James Bond 50 éves

2012. szeptember 24. 20:40   |   Autoblog
címkék:  

A Jaguar Land Rover a 2012. évi Párizsi Autószalonon ünnepli James Bond 50. születésnapját, és ebből az alkalomból kiállítja standján azt a Land Rover Defender modellt, amely a hamarosan a mozikba kerülő Skyfall című filmben szerepelt. A duplakabinos pickup, amelyet a film nyitójelenetében Eve ügynök (Naomie Harris) vezet, a kiállítás második sajtónapján, 2012. szeptember 28-án, pénteken lesz megtekinthető a Land Rover standján.

A Jaguar Land Rover összesen 77 járművet biztosított a Skyfall forgatására, köztük Land Rover Defendereket, Range Rovereket és Jaguar XJ-ket, amelyek a filmben éppúgy szerepet kaptak, mint a forgatást támogató járműként.

„Bond minden porcikájában brit, és mivel a Jaguar és a Land Rover a két legnagyobb hagyományokkal rendelkező, világszerte ismert brit autómárka, gyakorlatilag magától értetődő volt a filmbéli együttműködés” – mondta Andrew Noakes, a produkció 11 Bond-filmet jegyző co-producere.

A filmben Daniel Craig játssza James Bondot, a további szerepekben Dame Judi Dench, Javier Bardem, Ralph Fiennes, Bérénice Marlohe, Naomie Harris, Ben Whishaw és Albert Finney jelenik meg a filmvásznon.

A filmtörténet legrégebben futó franchise-ának 23. epizódjában, a Skyfall című alkotásban újfent Daniel Craig alakítja Ian Fleming James Bondját. A filmben kísért a múlt, próbára téve Bond M iránti hűségét. A 007-es ügynöknek akár személyes áldozatok árán is fel kell fednie és el kell pusztítania az MI6-ot támadó ellenséget.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/