/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jól megkínozta a Mercedes C63 AMG-t pár amerikai – videó

2021. június 28. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az értelmetlen gumifüstölés és a kidurranó abroncs okozta sérülések még hagyján, a kegyelemdöfést ugyanis egy kátyú adta a német sportszedánnak, mellyel felelőtlen fiatalok szórakoztak az embertömegben. Szerencse, hogy senkinek nem esett baja…

Egy kaliforniai autós találkozón tett járásképtelenné egy fiatal egy Mercedes-Benz C63 AMG-t, miután nem túl tehetséges driftelés közepette pont rossz szögben talált el egy kátyút annak bal hátsó kerekével, mely gyakorlatilag kitört helyéről.

A balesetet megelőzően már durrdefektig kínzott rajta két abroncsot, melyek közül az egyik szétverte a hátsó lökhárítót és a kerékjárati ívet is. A veszélyt tovább fokozva, még utasokat is vitt magával a csúszkálásokra, akik olyan extrákkal növelték a mutatvány értékét, mint az ablakon kilógás vagy az ajtó kinyitása.

Ehhez már csak olyan apróság társul, mint a kordon nélkül nézelődő embertömeg, amelyből néhányak képesek voltak az autó útjába is beállni, hogy a legjobb felvételeket készítsék. Talán jobb is, hogy a kis gödör ott volt és így véget vetett a felelőtlen és értelmetlen szórakozásnak.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/