/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kaszkadőrnek képzelte magát a terepjárós – videó

2017. május 19. 20:14   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Hatalmas bukfenc lett a vége egy Range Roverrel megkísérelt hátramenetből 180 fokban fordulás Amerikában. Az ügyetlen esetet egy ház térfigyelő kamerája is rögzítette. Ezen jól látszik, hogy a nagy SUV-t kanyarodás közben az útpadka dobta meg.

Tipikus esete az „otthon ne próbálja ki” felirattal jelzett kaszkadőr megmozdulások egyikének. Talán minden autós film egyik alapeleme, amikor a versenyző/menekülő főhős valamiért hátramenetben kell, hogy haladjon, majd a megfelelő alkalommal ránt egyet a kormányon (és esetleg a kéziféken), majd a következő pillanatban már előrefelé haladva hagyja ott üldözőit.

Egy Range Rover vezetője azt gondolta, jó ötlet kipróbálni a kertvárosban hatalmas terepjárójával ezt a trükköt mindennemű biztonsági berendezés segítsége nélkül, ám a mókából csúnya bukfencezés lett. Legalább emberi sérülés nem történt, míg a videó valószínűleg egy életre szóló tanulságot szolgáltatott számára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/