/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Képes-e lenyomni a Lamborghini Huracán a Porsche 918-at? – videó

2015. december 14. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy negyedmérföldes gyorsulásra hívta ki az olasz középmotoros a stuttgarti hibridet, hogy kiderüljön, mire megy a szívó V10-es technika korunk egyik legfejlettebb hajtásláncával. Az eredmény meglepő lett.

Ha csak a száraz adatokat nézzük, a Huracánnak esélyes sem lenne, hisz a hátsó ülések mögé szerelt V10-es benzinmotor 610 lóerőt és 560 Nm-t képes az aszfaltra küldeni mind a négy keréken keresztül, ami 3 másodperces százas sprintet és 325 km/órás végsebességet ígér.

A Porsche 918 Spyder viszont az egyik legjobban gyorsuló sorozatgyártású négykerekű napjainkban, aminek mozgatásáról egy V8-as benzin- és egy elektromotor gondoskodik összesen 887 lóerő és 1280 Nm elérésével. A sprintidő mindössze 2,5 másodperc százra, a végsebesség pedig eléri a 350 km/órát.

Ezek tükrében hatalmas meglepetést okozott a Lamborhini, ugyanis lenyomta a 918-ast. Persze nem tudjuk, volt-e valami baja a német hibridnek, vagy esetleg az olasz bika kapott valami doppingot. Mindenesetre ez egy újabb példa arra, hogy nem elég a külső alapján ítélnünk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/