/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Két Kawasaki motorral megy az átépített Subaru BRZ – videó

2015. február 15. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A japánok nem viccelnek, ha tuningolásról van szó. Szinte bármeddig elmerészkednek. Például két darab Kawasaki Ninja ZX-12-es, egyenként 1.2 literes motorkerékpár egységét gyúrták össze és építették be egy Subaru BRZ motorterébe.

Íme, a Synergy BR-Z, a Subaruból lett versenyautó, melyből a Jun Auto mérnökei kiszedték a 2.0 literes – 200 lóerőt produkáló – szívó boxermotort, hogy egy sokkal durvább konfigurációt építhessenek bele.

Az új egység lökettérfogata 20%-kal, 2.4 literre nőtt, ám e mellé 362 lóerő és 11 ezres maximális fordulatszám társul. Ami még ennél is érdekesebb, hogy az új szív valójában két egyforma 1.2 literes Kawasaki motor négyhengereseiből állt össze V8-assá. A japánok ugyanis egy-egy Kawasaki Ninja ZX-12R motorkerékpárt szedtek szét a nemes cél érdekében.

Sajnos konkrét teljesítményadatokról nem esik szó, ám a fényes sárga BRZ fület gyönyörködtető hanggal hasít a versenypályán ötküllős fehér Advan alufelnijeivel szerelve.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/