/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Két kerékre áll a gyorsuló Smart – videó

2014. november 16. 16:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Már maga a látvány meglepő lehetett az amerikai közönségnek, hogy a népszerű Ford Mustang kihívója egy aprócska Smart lett, ám ami a rajtot követően történt, az talán még váratlanabb volt. A kicsi kocsi két kerékre állt és legyorsulta a sportverdát.

Még egy avatatlan szempárnak is fura lehet a Ford Mustang Shelby GT500 mellé állított Smart Fortwo látványa, pláne, ha gyorsulási versenyről van szó. Márpedig az aprócska négykerekű azért sorakozott a rajtrácsra, hogy negyed mérföldön legyűrje a nála sokkal nagyobb és erősebb kihívóját.

Persze nem kellett félteni a csöppséget, ugyanis eredeti motorja helyett egy Toyota Paseóból származó 1.5 literes négyhengeres dolgozott a motorháztető alatt egy turbófeltöltővel megtámogatva. Az eredmény magáért beszél: a kis gép úgy kilő rajtnál, hogy a Mustang csak nyelheti utána a port, s meg is nyerte volna a futamot, ha nem kell jóval a beérkezés előtt a fékre lépnie a kétkerekezés után megsérült vezérlés miatt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/