/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kétkerekező rekordot állított fel a Mini a Nürburgringen – videó

2016. november 05. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ha valaki késztetést érez, még végig is nézheti a Mini által felállított kétkerekezési rekordot, melyet 45 perces köridővel ért el a Zöld Pokol húszkilométeres aszfaltcsíkján. A mutatványhoz csak egy ügyes pilóta és egy megfelelő autó kellett.

Hogyha valamihez, akkor az alábbi mutatványhoz hatalmas kitartás és nyugodtság szükséges, ugyanis háromnegyed órán át két keréken tartani egy személyautót elég embert próbáló lehet. Ráadásul mindezt a világ egyik legnehezebb versenypályáján még komolyabb teljesítmény.

Han Yue kínai kaszkadőrnek mégis sikerült. A mutatványt élőben lehetett követni a legnagyobb közösségi portálon, de természetesen később felkerült a Youtube-ra is. A 28 km/órás átlagsebességet elérő vezetőt a hátsó gumi által nagyobb tempónál okozott vibrálás hátráltatta munkájában, így a tervezettnél lassabban teljesítette a távot – ezért már 6 kilométer után elkezdett fájni a válla, amikor még 15 km hátra volt! A mutatványt teljes egészében lejjebb lehet megtekinteni:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/