/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

Ki akarna beragadni egy ilyen szerelvény mögé? – videó

2019. január 23. 16:00   |   Autoblog
címkék:  

Ha nyáron autózunk, néha bizony türelmesen várakoznunk kell egy-két autó mögött, amelyek lakókocsit vontatnak. Na de 15 lakókocsi mögött, amit egyetlen jármű húz…? Aggodalomra semmi ok; ezzel a helyzettel aligha kell számolnunk az országutakon. A lakókocsi-karavánt csupán a Ford állította össze egy film forgatásához, amelyben az új Ranger pickup komoly vontató képességét mutatták be.

A filmben a Ranger egy 20 tonnás szerelvényt húz, és amikor a vezető észrevesz egy autóst a lakókocsik mögött, int neki, hogy szabad az út az előzéshez. A másik autósban csak ekkor tudatosul, hogy egy hihetetlenül hosszú sort kell megelőznie.

Az Egyesült Királyságban, a Millbrook tesztpályán forgatott film előkészítése egy hónapba telt, mivel a lakókocsikat külön acélvázzal kellett megerősíteni, és mindegyikre hátul is fel kellett szerelni egy vonóhorgot.

A 213 lóerős Ranger 2.0 EcoBlue Bi-Turbo pickuppal együtt majdnem 100 méter hosszú karavánban olyan lakókocsik voltak, mint például egy, az ’50-es évekből származó Airstream, egy hippi-stílusú modell, vagy éppen egy kutyabarátok számára készített lakókocsi, amit tappancsnyomok díszítettek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

DrNemoda
2019-01-24 - 09:21

Ez bakfitty, szép, de bakfitty ! Tegnap az M1-en 5 román autószállító trailer, ebből kettő két autós utánfutóval szambázott a belső sávban, miközben a külsőn összefüggő kamionsor haladt. MIntegy 40 kilométert mentünk így Bécs felé, aztán ők kiálltak – felehetően lelkendezni meg pisilni – és mehettünk a dolgunkra. Megengedték. Rendőrt, vagy ítéletvégrehjtót egyet sem láttunk, pedig kamera volt vagy 20 a szakaszon !

István
2019-01-24 - 10:07

Ez egy reklámfilm. A valóságban ilyen hosszú járműszerelvény csak Ausztrália kies útjain közlekedhet.


*/