/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kihívja párbajra a 860 lóerős Lamborghini Huracán a McLaren 720S-t – videó

2019. április 07. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ismét egy autó, melynek gazdája reméli, a nagyobb erő elég ahhoz, hogy faképnél hagyja a gyárilag legyőzhetetlen, földi rakétának épített 720 lóerős McLaren 720S-t. Vajon mire elég az összkerekes, 860 lóerősre húzott kompresszoros Huracán a brit sportautóval szemben?

Többször láttuk már a múltban, hogy hiába rendelkezik egy autó nagyobb teljesítménnyel a 720 lóerős McLarennél, a brit betontorpedót egyszerűen nem érdeklik a számok és a fizika, hátsó kerekei valami hihetetlen módon képesek szállítani a turbós V8-as 720 lóerejét.

A Drag Times ismét talált egy kihívót egy Lamborghini Huracán képében. Csakhogy ez nem egy átlagos, 610 lóerős 5.2 literes V10-es szívómotorral szerelt gyári példány, hanem egy kompresszorral kiegészített variáns. A fékpad 862 lóerőt (634 kW-ot) mért a főtengelynél, így több mint 140 lovas előnyben van a 720S-hez képest, nem beszélve a nagyobb nyomatékról és az összkerékhajtásról.

Ezek szerint könnyű dolga lesz a fújtató bikának, de vajon mit mutat a valóság? (A McLaren egyetlen segítsége a Toyo félverseny abroncsok) Elöljáróban csak annyit, hogy az első menetben a Lambo hamarabb indult, mint kellett volna, a második viszont már úgy zajlott, ahogy kellett…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/