/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Kipukkannak a Camaro légzsákjai a durva kerékvetőn – videó

2018. július 10. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Hamar el tudja rontani az önfeledt pályaautózást egy nemvárt hiba. Ezek közé sorolható a nem túl gyakran előforduló légzsáknyílás is, amelyet egy Chevrolet Camaro ZL1 vezetőjének kellett átélnie nemrég, miután vehemensen támadott be egy kerékvetőt.

Nem elég, hogy szegény vezetőnek csupán egy aktív keze volt, amit vezetésre tudott használni (a jobb karja már régebben lebénult), mondhatni a semmiből nyíltak ki a Camaro ZL1 függönylégzsákjai, miután a kelleténél kissé erősebben támadott be egy jobbos kerékvetőt.

Sajnos a múltban már előfordult, hogy egyes Camaro példányok érzékelői nem szerettek bizonyos dolgokat. Például 2011-ben egy korábbi SS modell függönylégzsákjai nyíltak ki, miközben azzal drifteltek, tavaly pedig egy ZL1 oldallégzsákjai ítélték veszélyesnek a túl hangosra sikeredett kipufogórendszert.

Ezúttal a kerékvető által keltett vibráció okolható a hirtelen durranásért, ami megzavarhatta a szenzorokat. Szerencse, hogy a vezetőnek az ijedtségen kívül csupán egy kisebb sérülése esett a bal karján, de valószínűleg nem fog egy darabig Camaróban utazni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

így gondolom
2018-07-10 - 08:38

nagyon lazán adja elő ez az amatőr a vezetést, egykézzél kormányozgat!


*/