/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kiss Norbi újra magyar csapattal áll rajthoz

2020. május 25. 18:15   |   Autoblog
címkék:  

Kiss Norbi újra magyar versenycsapattal áll rajthoz a FIA ETRC Kamion Európa-bajnokságban. A kétszeres kamion Európa-bajnok hónapok óta javában készül csapatával az új kihívásra, a harmadik kontinens bajnoki cím megszerzésére.

A versenykamion az ország egyik legjobban felszerelt műhelyében szakértő kezek gondos munkájának köszönhetően nyerte el végleges formáját, festését, és amennyiben minden csavar a helyére kerül a Révész Truck Racing Team elindul, hogy meghódítsa Európa legendás versenypályáit.

A 40-es rajtszámmal induló MAN típusú versenykamiont az ország egyik legkorszerűbb műhelyében Bakó Csaba versenymérnök készítette fel. A helyszín kiválasztása után Norbi hamarosan tesztelni fogja az új járművet, ahol először mutatkozhat be a technika a magyar nagyközönségnek.

Jelen állapot szerint a futamok augusztus végén Csehországban indulnak és november közepén az olaszországi Misanóban lesz az utolsó verseny.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/