/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kiszabadítja, de közben leamortizálja Hyundai-át a lopóautó fogságából – videó

2019. január 18. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Idegesítő lehet látni, ahogy autónkat épp egy lopóautóra teszik fel, mert valami nem volt rendben a papírjaival. Egy orosz férfi nem is tudott mit kezdeni a helyzettel, ezért úgy döntött, bármi áron visszaszerzi Hyundai-át. Győzött, de milyen áron?

Legyen bárhogy, mindig lesznek a rendszer ellen lázadó egyének, akik akkor is elérik, amit a fejükbe vesznek, ha ezzel több kárt okoznak maguknak, mint hasznot.

Tökéletes példa erre az alábbi videó, ahol egy Kia tulajdonos próbálja kiszabadítani autóját a lopóskocsi fogságából. Bár a terve végül sikerül, a károk mértéke valószínűleg meghaladja azt, amit simán büntetésként kapott volna – amit így is meg fog kapni a rendszáma alapján. Miközben leugratott fogvatartójáról, a Kia teljes padlólemezét és küszöbjeit, illetve hátsó lökhárítóját egyaránt odaverte, az első pedig le is szakadt – arról nem beszélve, hogy mit kapott a futómű eközben.

Az eset a Vnikovói nemzetközi repülőtéren történt Moszkvában, miután egy igazoltatást követően kiderült, hogy az autót vezető személy nem annak jogos tulajdonosa – legalábbis elsőre ezt hitték. Később kiderült, hogy az eredeti tulajdonos már eladta egy másik férfinak a Kiát, azonban a hitelügyintézés miatt még nem tudták átíratni azt. Ekkorra azonban a kocsi már a tréleren volt, ahonnan előző gazdája próbálta meg kiszabadítani – azt azonban nem tudni, hogy miért nem próbálták megakadályozni vagy, ha jogtalanul akarták elvinni, miért nem segítettek neki, mindenesetre a férfi megoldotta a gondot, azonban csinált száz másikat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/