/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kiüti a kamiont is az előzés közben megcsúszó pickup – videó

2019. február 24. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Komoly baleset történt Ohióban, amikor egy autópályán előzést végző platós kocsi megcsúszott, majd a szalagkorlátról visszapattanva a videózó kamiont is kiütötte, ráadásul még egy út szélén rekedt autót is magukkal vittek. Durva felvétel készült az esetről.

Még tavaly novemberben történt csúnya baleset az Interstate 75-ös autópálya 127-es mérföldkövénél, amikor egy 2006-os Dodge pickup előzés közben megcsúszott a nedves útfelületen, majd a jobboldali szalagkorlátról visszapattanva kiütötte a fedélzeti kamerával felvételt rögzítő kamiont. Az igazi baj csak ezután jött, ugyanis a két irányíthatatlanná vált jármű összetalálkozott a leállósávban rostokoló Ford Crown Victoria szedánnal is, amely mellett két ember is állt – szerencsére ők időben félre tudtak ugrani. Így a balesetnek rögtön három jármű esett áldozatául. Az pedig a szalagkorlátot dicséri, hogy még a kamion sem szakította át, így senki nem zuhant a mélybe…

Azért a helyszínt az utat teljesen elzáró roncsok és a kifolyt üzemanyag miatt órákra le kellett zárni, de legalább senki nem szenvedett komoly sérüléseket.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/