/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kompresszoros Lamborghini kóstolgatja a McLaren 720S-t – videó

Ha valaki el akar bánni a McLaren 720S névre keresztelt csodafegyverével, nem elég holmi 6-700 lóerős gyári autóra támaszkodnia, ezeket ugyanis kivétel nélkül legyőzi a brit betontorpedó. De mi a helyzet egy 850 lóerős kompresszoros Lamborghini Huracánnal?

Annyian elhasaltak már a McLaren 720S ellen, hogy számolni is nehéz. Ezúttal egy újabb kihívója akadt az angol csodafegyvernek egy Lamborghini Huracán Performante személyében, amely ráadásul kapott egy VF kompresszorcsomagot is, így etanolon üzemelve 850 lóerős teljesítményre képes, ami 130-cal több, mint a 720S gyári értéke.

Ez persze önmagában még nem jelent semmit, bár az olasz sportkocsi összkerékhajtása is a McLaren esélyei ellen dolgozik. De helyettünk beszéljen inkább az alábbi, Dragtimes által készített videó, melyen győztest avatunk, aki a félmérföldes (804 méter) távot egy hajszállal előbb és egy picit nagyobb célsebességgel (168,4 mérföld/óra a 166,7 ellenében) abszolválja. De vajon ki lesz az?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/