/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kötélhúzó verseny a BMW M4 és a Toyota pickup között – videó

2015. február 09. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mi történik, ha egy több száz lóerős hátul hajtó sportgépet összemérünk egy közel két tonnás kishaszongépjárművel? Az amerikaiak kipróbálták, ráadásul hóban. Mielőtt gyorsan borítékolnánk a végeredményt, érdemes végignézni a videót.

Valószínűleg nem sok dologban mérhetnénk össze egy pickup és egy sportautó tulajdonságait, de egy új BMW M4-es tulajdonosa kíváncsi volt, mire megy kedvence egy kötélhúzási versenyben a Toyota kishaszongépjárműve ellen.

A kék sarokban a munka megszállottját, egy igazi nehézsúlyú bajnokot köszönthetünk. A Toyota Tacoma 1878 kilogramm üres tömegéhez 240 lóerőt (176 kW) teljesítő 4.0 literes V6-os társul, amely teljesítmény mind a négy kerékhez eljut. Ehhez képest a piros sarok résztvevőjét, az 1613 kilós huligán BMW M4-et egy 3.0 literes turbós sorhatos hajtja 431 lóerő (317 kW) kíséretében, ami viszont csak a hátsó tengelyre jut.

S bár betonon a BMW hatalmas előnnyel indulna, a hóban ez hamar „elolvad”, így már jobban a Toyota felé billen a mérleg nyelve. De mielőtt túl korán ítélkeznénk, nézzük, mit művel egymással a két ellenfél.

Akit csak a megmérettetés érdekel, ugorjon 3 perc 20 másodperchez, innen indul a hosszúra nyúlt küzdelem.

Persze végül a Tacoma győz, de meglepően jól állta a sarat (vagy inkább a havat) a Bömös.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/