/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Különleges fénytechnikát villant az új SEAT Leon – videó

2020. január 01. 19:15   |   Autoblog
címkék:  

A SEAT a következő generációs Leon esetében a világítástechnikát helyezi a jármű személyiségének középpontjába. A vadonatúj Leon olyan világítási rendszereket tartalmaz, amelyek a dinamikus, sportos és elegáns kompakt autót még kívánatosabbá teszi, akár kívülről, akár az utastér kényelméből nézzük.

2012-ben, amikor a harmadik generációt bemutatták, kategóriájában a SEAT Leon volt az első autó, amely teljes LED-technológiát kínált. A SEAT elkötelezett tervező- és mérnöki csapata a világítástechnikát a márka legnépszerűbb modelljénél újabb szintre emelte annak érdekében, hogy hangsúlyozzák a Leon merész belső formavilágát.

Kívülről a következő generációs Leon teljes LED technológiával rendelkezik; elöl ez dinamikus fényszórókat jelent, kiemelkedő fényerővel és fénytisztasággal, amelyek megvilágítják még a legsötétebb utakat is. Az autó két hátsó lámpája között az oldalakat összekötő fénycsík található, melyeken induláskor üdvözlő fényjáték jelenik meg. A Leon dinamikus hátsó irányjelzőket is kapott, így még pontosabban jelzi a közlekedés többi résztvevőjének a menetirányt, javítva ezzel az általános biztonságot.

Induláskor az autóhoz közelítve, a SEAT különleges üdvözlőfénye jelenik meg a jármű aktiválásakor, és a földre vetíti az „Hola!” szót, amely újabb stílusos elemet ad a hamarosan megjelenő új Leon számára. Amint a vezető elfoglalja helyét az autóban, az innovatív világítási koncepció, a műszerfalon és az ajtókon végigfutó hangulatvilágítást biztosító LED fény növeli a vezetési élményt.

A SEAT Leon negyedik generációja január 28-án mutatkozik be.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/