/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Lambo Huracán gyorsul a Porsche 911 Turbo S ellen – videó

2015. június 07. 17:12   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Két hasonló árfekvésű és teljesítményű, gyári kiadású sportautó párharcának lehetünk tanúi az alábbi videón. Vajon az olaszok végeztek jobb munkát vagy esetleg a németek?

Az új bébi Lambo kihívta a Porsche klasszikus idomokkal megáldott négykerekűjét egy szimpla gyorsulási versenyre. Mindkét fél összkerékhajtással, 550 lóerő feletti teljesítménnyel, illetve 50 millió forint feletti árcédulával rendelkezik, azonban a vad bika némiképp felülkerekedik számok tekintetében a stuttgarti erőgépen (610 lóerő az 560 mellett, illetve 65 az 53 millió forinttal szemben).

Azonban nem szabad leírni az elindulás királyának is nevezett 911-et, ugyanis gyorsulásuk 100 km/óráig a Porsche felé billenti a mérleg nyelvét egy tized másodperccel (3,2 illetve 3,1 szekundum), míg végsebességben ismét a Huracán remekel 7 km/órával (325 és 318 km/óra) – bár ez utóbbi érték aligha számít 400 méteren.

Amint az a felvételen is látszik, nagyon szoros meccset vívtak a felek, azonban 400 méteren és egy kilométeren is egy hajszállal a Lamborghini győzött, bár érdekes módon, ha a reakcióidőt is számításba vesszük, a hosszabb távon a Porsche nyert – szintén minimális különbséggel.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/